Tuotteet » Viessmann » Ilmasta veteen lämpöpumppu

Ilma/Vesi lämpöpumppu

Viessmann 200 S Ilma/Vesi lämpöpumppu joka jopa puolittaa öljynkulutuksesi.

Edullinen vaihtoehto uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Lämpöpumppu hyödyntää ympäröivän ilman energiaa, ja se on helppo yhdistää rakennuksessa oleviin lämmityslaitteisiin.

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä sisä- ja ulkoyksiköillä

Split ilma-/vesi-lämpöpumppu Vitocal 200-S on saatavissa joko pelkästään lämmitysjärjestelmänä tai sekä lämmitys- että viilennystoiminnoilla. Vitocal 200-S hyödyntää ulkoilmaan sitoutunutta lämpöä. Säänkestävä ulkoyksikkö on helppo asettaa paikoilleen ja kompaktin kokonsa ansiosta asennettavissa myös ulkoseinään. Yksikkö voidaan asentaa myös vapaasti seisomaan seinän viereen tai tasakatolle.

Sisäyksikkö voidaan sijoittaa kuten mikä tahansa lämmityslaite joko kellariin tai lämmityshuoneeseen. Laitteessa on tarvittava hydrauliikka, lämmönvaihdin, huipputehokas liuospumppu (energialuokka A) sekä 3-tieventtiili. Vitocal 200-S mallissa AWB-AC on lisäksi kolmivaiheinen sähkövastus.

Kesällä voidaan Vitocal 200-S mallia AWB-AC käyttää myös huoneiston viilentämiseen. Viilentäminen tapahtuu viilennyskonvektoreiden ja lattiaviilennysjärjestelmän avulla.
 

Järjestelmäkuva 1 Järjestelmäkuva 2

Vitocal 200-S uudiskohteen lämmitysjärjestelmässä (1 = Vitocal 200-S ulko- ja sisäyksikkö | 2 = käyttövesivaraaja)
Järjestelmäkuva 1
Vitocal 200-S ja öljy-/kaasulämmityskattila bivalentissa käytössä saneerauskohteessa (1 = Vitocal 200-S ulko- ja sisäyksikkö | 2 = lämminvesivaraaja | 3 = lämmityskattila | 4 = puskurivaraaja)
Järjestelmäkuva 2

Tehokas ja taloudellinen

Vitocal 200-S -lämpöpumppu on erittäin taloudellinen. Tasavirtainvertteri sovittaa kompressorin toiminnan tarkasti lämmön-tarpeen mukaan ja pitää lämmitys- tai jäähdytysilman ja käyttöveden lämpötilan halutuissa lukemissa.

Split-lämpöpumppu soveltuu erittäin hyvin tehokkaaseen bivalenttiin käyttöön modernisoitavissa kohteissa. Vanhaa lämmityslaitetta voidaan käyttää edelleen huippukuormituksen tasaamiseksi erittäin kylmällä ilmalla.

Hiljainen käyntiääni kierroslukusäätimen ansiosta

Vitocal 200-S -lämpöpumpun moduloiva tekniikka vähentää jatkuvaa päälle- ja pois -kytkentää. Kierroslukusäätimellä ohjattu puhallin ja kompressori tuottavat huomattavasti vähemmän ääntä kuin laitteen jatkuva käyttö täydellä teholla.

Helppokäyttöinen Vitotronic-säätölaite

Valikko-ohjattava Vitotronic 200 on looginen ja helppokäyttöinen säätölaite. Suuri valaistu näyttö ja voimakas kontrasti helpottavat arvojen lukemista. Ohjetoiminto antaa tietoja muista toiminnoista. Graafisessa käyttöliittymässä esitetään myös lämmityksen ja jäähdytyksen ominaiskäyrät.

Laitteen edut lyhyesti

 • „„ Edullinen ilma-/vesilämpöpumppu, jonka lämmitysteho on 3–9 kW (saatavana myös jäähdytystoiminnolla)
 • „„ Osakuormituskäyttö on tehokasta tehosäädön ja tasavirtainvertterin ansiosta
 • „„ Matalat käyttökustannukset EN 14511 -standardin mukaisen korkean COPkertoimen (COP = Coefficient of Performance) ansiosta: lämpökerroin on jopa 5,1 (ilma 7 °C / vesi 35 °C) ja jopa 3,8 (ilma 2 °C / vesi 35 °C)
 • „„ Menoveden enimmäislämpötila: 55 °C, kun ulkolämpötila on -15 °C
 •  Säänkestävä ulkoyksikkö, jossa on höyrystin, kompressori, paisuntaventtiili ja puhallin
 • „ Sisäyksikkö, jossa on erittäin tehokas liuospumppu (energialuokka A), lämmönvaihdin, 3-tieventtiili, varolaiteryhmä ja säätölaite (saatavana lämmitys- ja viilennyssmallissa, jossa on integroitu käyttöveden lisälämmitysvastus)
 • „„ Vitotronic 200 -säätölaitteen selkeä näyttö ja graafinen käyttöliittymä helpottavat ohjausta 

Lataa esite täältä

http://www.viessmann.fi/content/dam/internet-fi/pdf/products/KP%20Vitocal%20200-S%20FI.pdf

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Littoisten Talotekniikka Oy
Kalliorinne 6
20660 LITTOINEN

Y-tunnus: 2663766-7
Puh: 040-5007777

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MasterSauna -ulkoporealtaiden asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

 • Nimi
 • Sähköpostiosoite
 • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
 • Organisaatio ja asema
 • Organisaation osoitetiedot
 • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.