Tuotteet » Ulkoporeallas » Vedenhoitokemikaalit

Hintaan 75 €

Spa Start Set

Sisältää kaiken tarvittavan jotta voit aloittaa allaskauden aina oikein ja pitääkseesi veden raikkaana, puhtaana ja houkuttelevana.
 

Spa Startti Setillä aloitat allaskauden aina oikein. Mukana selkeät käyttöohjeet jokaiselle eri vaiheelle.
 

Setti sisältää klooripohjaisen CleanTab veden desinfiointiaineen. Testitikut jotka ilmaisevat veden pH arvon. Ph + ja Ph – aineen joilla säädetään veden pH arvoa. Filterfix jolla tehokkasti puhdistetaan altaan suodatin.
 

CleanTab on nopeasti liukeneva pH neutraali klooritabletti jota käyteteään heti veden täytön yhteydessä ja jatkuvaan desinfiointiin. Tämän voi korvata kloorittomalla MasterSauna -kombitabs tabletilla joka ei sisällä klooria.
 

Spa Testitikuilla mitataan /luetaan nopeasti veden pH taso.
 

Liian korkea pH säädetään pH Minus aineella ja liian alahainen pH taso säädetään pH Plus aineella. Oikea pH taso pidetään 7,0 ja 7,4 välillä.
 

Filterfix käytetään suodattimen puhdistukseen. Pienet epäpuhtaudet poistetaan helposti jotka voivat estää suodattimen veden läpivirtausta. Suositellaan käytettäväksi 2 – 3 viikon välen.

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vedenhoitokemikaali ( MasterSauna ulkoporeammeissa ei tarvetta käyttää ihoa ärsyttävää klooria)

Happi-Monitoimitablettien tehoaineyhdistelmä mahdollistaa täydellisen vedenhoidon helposti ilman Klooria. Yhden tabletin paino on 20 g, joka muodostuu kolmesta värivaiheesta. Oranssi vaihe ehkäisee altaan veden mineraaliainesten saostumisen. Näin vältetään suurin osa karheita kalkkikerrostumia. Valkoinen vaihe huolehtii altaan välittömästä desinfioinnista. Sininen vaihe on korkealaatuinen leväntuhoamisaine. Happi-monitoimitabletit soveltuvat yhtä hyvin käytettäväksi kovassakin vedessä eivätkä ne vaikuta veden Ph-arvoon. (Jonka valvontaa ja korjausta suositellaan tarvittaessa)

KÄYTTÖOHJE:
Annostussuositus 1000 litran vesimäärää kohti: 1 kpl happimonitoimitabletteja kolmen – neljän päivän välein. Todellinen tehoaineentarve on riippuvainen uintitiheydestä, vieraiden aineiden pääsystä altaaseen, altaan vesitilavuudesta sekä ympäristö- ja säätekijöistä. Älä heitä tablettia suoraan altaanpohjalle vaan esim filtteri laatikon hyllylle. Älä laita tablettia juuri ennen kylpyhetkeä.

Combitabs tarjous! Hintaan 39€/kg

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Suolavesi ulkoporeallas tietoja!

Suolavesiallas toimii siten että Haponkestävillä komponenteilla varustettuihin ulkoporealtaisiin asennetussa suolavesijärjestelmässä elektrolyysikenno tuottaa sähköjännitteen avulla natriumkloridisuolasta puhdistusainetta eli KLOORIA, joka liukenee välittömästi veteen ja tappaa bakteereja, viruksia, leviä ja muuta orgaanista materiaalia allasvedessä. Suolavesijärjestelmä muuntaa suolasta suolakorinaattorin avulla klooria. Tämän järjestelmän avulla ei päästä eroon kloori herkkyydestä kärsivien ihoa ärsyttävistä haitoista.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hintaan 25€/Litra

Spa Filterfix 1L

FilterFix -suodattimen puhdistusaineella puhdistetaan suodatin altaan ulkopuolella. Allassuodatin kerää tehokkaasti pienet epäpuhtaudet, kuten ihosta irtoavat kuolleet ihosolut. Ne voivat kuitenkin tukkia suodattimen. Tämän vuoksi suodatin on puhdistettava säännöllisesti 2-3 viikon välein.
 

Käyttöohje:
Huuhtele suodatin perusteellisesti juoksevalla vedellä, kunnes kaikki lika on irronnut suodattimen lamelleista. Laita suodatin sen jälkeen puhtaaseen muovisankoon. Lisää sankoon vettä, kunnes suodatin peittyy kokonaan.


Annostus:
100 ml FilterFix 10 vesilitraa kohden. Anna suodattimen olla liuoksessa vähintään 12 tuntia. Huuhtele suodatin sen jälkeen perusteellisesti juoksevalla vedellä. Tämän jälkeen suodatin on taas käyttövalmis.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Hintaan 25€/Litra

PipeFix / Pipe Cleaner

Puhdistusaine altaan putkien puhdistamiseen. Putkistoon kertyy ihosta liuennutta rasvaa ja kuolleita ihosoluja, joita bakteerit rakastavat. Ajan kuluessa putkiin muodostuu biologinen kalvo, joka toimii kasvualustana bakteereille ja mikro-organismeille. PipeFix poistaa tämän biologisen kalvon ja puhdistaa putkiston. Putkisto kannattaa puhdistaa 2-4 kertaa vuodessa.

Annostus:

500 ml 1000 vesilitraa kohden.

Käyttöohje:
Allas desinfioidaan normaaliin tapaan ennen käsittelyä. Altaan vedenpinnan tulee olla vähintään 5 cm suuttimien yläpuolella. Ravista pulloa hyvin. Lisää oikea määrä PipeFix -puhdistusainetta vielä täyteen altaaseen ja anna kiertovesipumpun käydä. Ota suodatin mahdollisuuksien mukaan pois ennen puhdistusta. Kiertovesipumppu voidaan sammuttaa 30 minuutin kuluttua, jonka jälkeen allas tyhjennetään. Täytä allas sen jälkeen kokonaan puhtaalla vedellä. Tärkeää - Älä koskaan käytä allasta, kun sen vedessä on PipeFix -puhdistusainetta.

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Littoisten Talotekniikka Oy
Kalliorinne 6
20660 LITTOINEN

Y-tunnus: 2663766-7
Puh: 040-5007777

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MasterSauna -ulkoporealtaiden asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.