Tuotteet » Ulkoporeallas » Suodattimet ja lämpökannet ym.

Altaanhoitoon kaikki tarvikkeet:

Kuvahaun tulos haulle pool care basic

Tarvikepaketti jossa allashaavi +teleskooppivarsi, lämpömittari, puhdistus harjat, verkostopaineella toimiva allasimuri.

Pool Care Basic Set:

Hintaan: 80,00€

---------------------------------------

Suodattimet ulkoporealtaisiin:

Suodattimet ovat päivittäisten pesujen jälkeen aika-ajoin vaihdettava uusiin. Suodattimien vaihtoväli n.3-4 kk. välein, hyvin hoidettuna se kestää huomattavasti pidempään. Käyttäjä määrittelee suodattimen käyttöiän omatoimisella hoidollaan.

Kuvan allas suodatin tarjouksessa  50€ /kpl itse noutaen tai lähettäessä postituskulut lisätään hintaan.

Ammeissa joista löytyy kuvan mukainen suodatin on useinmiten 2 kpl ko. suodattimia

 Mitat n.20cm x n.15 cm. ulkokierteellä.

Soveltuu lähes kaikkiin altaisiin, palautus maksuton jos ei olisi altaaseesi sopiva.

Alkuperäinen kuitusuodatin takaa altaan vedenhoidon kannalta miellyttävän kylpykokemuksen. Suodatimemme on valmistettu korkealaatuisesta kuitumateriaalista. Suodatustehon parantamiseksi suodattimen sisällä olevia kanavia on riittävästi tarvikesuodattimiin verrattuna. Suodatusteho on näin ollen jopa tehokasta.

ULKOPOREALLAS SUODATIN TARJOUS!

4 -suodatinta  yhteishintaan 180€ + postituskulu 10€

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Ammeista joista löytyy allaolevan näköinen pitkä suodatin, niin niitä on useinmiten 1 kpl./amme.

Suodattimen hinta  60 € / kpl itse noutaen tai lähettäessä lisäämme postituskulun+ 10 €.

4 kpl paketti suodattimia edullisesti  220,00 € + rahti 10,00 €

Suodattimet soveltuvat myös Monalisa- ulkoporeammeisiin, kuten moneen muuhunkin merkkiin. Kerro Filtterisi mitat meille! Maksuton palautus oikeus jos ei suodattimemme olisi teille sopiva malli. Filtterimme ovat alkuperäisiä eikä tarvikesuodatin.

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Harjakattoinen lämpökansi ulkoporealtaisiin. Kannessa 4 cm. kaato ja kansi ei pääse painumaan eikä vesi makaa kannen päällä. Kannessa myös tuulilukot. Kannet sopivat kaikkiin merkkeihin jonka mitat ovat 2,2 m x 2,2 m.

Hintaan 450 €

------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Nousuportaat 2- askelmaiset lisäävät turvallisuutta, allasta käytettäessä. Portaat ovat läpivärjättyä komposiittia jotka eivät virty eivätkä väänny auringon paisteessa. Leveys 60cm.

Hintaan 120 €

Yhteydenottolomake

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Littoisten Talotekniikka Oy
Kalliorinne 6
20660 LITTOINEN

Y-tunnus: 2663766-7
Puh: 040-5007777

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

MasterSauna -ulkoporealtaiden asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.