Tuotteet » Lattialämmitys » Saneerauskohteet

Myös Lattiauritus on mahdollista betoniin, jos ei haluta piikata vanhaa betonilattiaa. Uritimme esimerkkinä kolmessa päivässä 100 m2 saneerauskohteen Lohjalla keväällä 2018. Nopea ja järkevä tapa moneen kohteeseen.

Referenssisivuillamme lisää kuvia lattiaurituksesta.

Tai naulaamalla vanhan pinnan päälle. Pyydä tarjous oli kyseessä iso tai pieni kohde.

Saneerauskohteet

Asumisviihtyvyys paranee merkittävästi lämmönjaon tarkentuessa. Kylmät lattiat muuttuvat lämpimiksi, patterit voidaan poistaa seiniltä ja vedontunne häviää. Lattialämmityksen lämmönlähteeksi soveltuvat kaikki energiamuodot, mm. maalämpö, öljy, kaukolämpö, pelletti, puu, sähkö, kaasu ja aurinko.

Enerline-lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitystapa. Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 2-3C, mikä merkitsee 10-15 % säästöä energiakustannuksissa.


Saneerauskisko
Enerline-saneeraus -asennuskisko. Asennuskiskossa on urat putkelle. Kiskon pituus on 1000 mm. Putken asennustiheys voidaan valita 25 mm:n välein. Kisko vaatii mekaanisen kiinnityksen alustasta riippuen.

Putkea ei asenneta uraan asennuslevy- eikä kiskokiinnityksessä, jolloin pintavalu ympäröi putken lähes sataprosenttisesti, ja lämmönluovutus putkesta pintalaattaan on mahdollisimman tehokas ja tasainen. Saneeraus fast -rakenteessa putki jää kiinteän massan sisään, eikä pääse liikkumaan, jolloin se on käytössä turvallinen ja pitkäikäinen.

Käyttää aina lattialämmitysasennuksissa 5-kerros lämpöputkea. Saneerauksessa käytettävän putken ulkohalkaisija on 12 mm ja putken seinämän paksuus on 2,0 mm. Putki on taipuisaa, jonka ansiosta putki on turvallinen asentaa.