Tuotteet » Lattialämmitys » Omakotitalot

Omakotitalot

Viihtyisän kodin taloudellinen lämmitysratkaisu!

Luotettava Enerline-lattialämmitys on yksilöllisesti suunniteltu, käytössä huoleton ja edullinen lämmitysratkaisu. Vedottomasti tasaista lämpöä tuottava järjestelmä luo asumisviihtyvyydelle kodikkaan perustan.

Ilman näkyviä pattereita ja putkia se antaa myös asukkaalle lisää vapautta toteuttaa persoonallisia rakentamis- ja sisustamisratkaisuja sekä uusissa että peruskorjattavissa rakennuksissa.

Koska kaikki energiamuodot öljystä aurinkoenergiaan, kiinteistä polttoaineista sähköön ja kaasuun sopivat vesikiertoisen lattialämmityksen lämmönlähteeksi, on mahdollista käyttää kulloinkin edullisinta vaihtoehtoa. Veden lämmitysmuodon voi myös vaihtaa ongelmitta jälkeenpäin.

Enerline-lattialämmitys on moderni, energiaa säästävä lämmitystapa. Hallitun ja tasaisen lämmönjaon ansiosta sisälämpötilaa voidaan laskea 1-2 C, mikä merkitsee 5-15 %:n säästöä kustannuksissa. Vaivaton on vaativiinkin kohteisiin sopiva verraton lämmitysvaihtoehto, joka joustaa asiakkaiden tarpeiden ja toiveiden mukaan ja jota ei tarvitse huoltaa. Se pitää myös talon rakenteet kuivina ja terveinä.

Putkitustiheydeksi voidaan valita neljä eri etäisyyttä: 75, 150, 225 tai 300 mm. Huoneen reuna-alueilla lämmöntarve on suurempi kuin sisäalueilla, jolloin reuna alueet putkitetaan tiheämmällä putkitusvälillä. Esimerkiksi isojen ikkunoiden ja ovien edessä käytetään tiheintä 75 mm:n putkitusväliä. Huoneen keskiosat lämpenevät riittävästi harvemmallakin putkituksella.

Tutustu myös askeläänilevymme asennukseen. Levyn korkeus joko  31mm tai  52mm pohjasta nappulan pintaan).