Tuotteet » Lattialämmitys » Warmia-huolto

Warmia-lattialämmityshuolto toteuttamiimme kohteisiimme

Lattialämmitys huollot suoritamme ETELÄ-SUOMESSA TAKUULLA. Myös termostaattien vaihdot.

Lattialämmitys on pitkäikäinen ja vähemmän huoltoa vaativa lämmönjakotapa kuin useat muut vastaavat. Järjestelmän optimointi on hyvä tehdä aika-ajoin, jolla varmistetaan että järjestelmän esisäädöt ovat kohdallaan ja että linjasäätöventtiilit ovat oikein säädettyinä.

Tämä toimenpide suoritaan monesti jo siksi kun talo vaihtaa omistajaa ja uudet asukkaat haluavat käytönopastuksen järjestelmästä jotta he oppisivat optimoimaan järjestelmän edut ja nauttimaan tasaisen lämpimistä lattioista.

Huoneistoissa kun tehdään vaikka pesutilojen kaakelointia, joudutaan pesutilojen lattialämmitys katkaisemaan laatoituksen ajaksi ja tällöin säätöarvoihin mennään koskemaan ja jos noita säädettyjä arvoja ei osata/ muisteta palauttaa on mitä ilmeisimmin asunnon säädöt muuttuneet.

Taloyhtiöissä kun on monta eri asukasta ja monta eri mielipidettä, niin näissä jos asukkaat omatoimisesti säätävät jakotukeista venttiilejä, niin säätötoimenpide aiheuttaa epätasapainon järjestelmässä, eli kun jossain virtausta lisätään, niin jostain asunnosta se tuota virtausta pienentää ja tämä omatoiminen säätäminen aiheuttaa koko taloyhtiöön ongelmia.

Käyttövuosien aikana verkostonpaine on useissa kohteissa laskenut ja myös sen uudelleen asetus on tärkeä suorittaa.

Termostaattien ja toimilaitteiden kunnon testaus. Jännitepiikit valtakunnan verkossa ja ukkonen ovat useimmat syyt niiden hajoamisiin.

Termostataateille maahantuojien myöntämä takuu.

Lattialämmityksen huolto on suositeltava suorittaa jos epäilette tai haluatte varmistua siitä, että menovedenlämpötilan optimointi on suoritettu, sillä jos tuota säätöä ei ole suoritettu, niin on mahdollista että järjestelmään ajetaan turhan suurta menoveden lämpötilaa joka näkyy kalliimpana käyttökustannuksena käyttäjälle.

Huonosti ilmattu järjestelmä aiheuttaa myös ongelmia järjestelmän toiminnassa.

Jos näet tarvetta lattialämmityksen huoltoon tai muuten epäilet että järjestelmässäsi on jotain ongelmia niin ottanet yhteyttä 040 500 77 77/Petri Tanhuanpää niin tehdään suunnitelma, miten asiassanne edetään.

Huollamme kaikkia lattialämmitys merkkejä mm. Enerline, Muovitech, Warmia, Lunova, Nero-lattialämmitykset Helsinki-, pääkaupunkiseutu-, Uusimaa-, Turku. Saa toki kauempaakin ehdottaa. Warmia termostaatteja vielä varastossamme.