Tuotteet

Valikoimistamme löytyvät lämmitysjärjestelmien edistyksellisimmät tuotteet, jotka edustavat innovatiivista, huomisen teknologiaa. Tuotteet hyödyntävät ekologisia lämmitysratkaisuja, kuten aurinkoenergiaa ja maalämpöä.

Avustukset ja kotitalousvähennys

Hankkeesta, johon on myönnetty pientalojen energia-avustusta, on oikeus saada työkustannusten osalta kotitalousvähennys tuloverotuksessa.

Ara 36d/08 Energia-avustushakemus, Word

Lämmönlähde

Jokainen rakennus ja rakennus paikka on siis yksilöllinen eikö totta, siksi siis mm. saneeraus kohteissa talon ikä, eristys taso, ikkunoiden kunto jne. vaikuttavat lämmönlähteen valintaan. Tästä syystä meidän täytyy huomioida monta muuttujaa lämmönlähdettä valittaessa. Jokainen talo ja asukkaiden tarpeet huomioon ottaen ovat yksilölliset, joihin vaikuttaa myös perheiden yksilölliset tarpeet joita ovat perheen koko, veden kulutus jne.

Jos kysymyksessä on iso perhe tai muuten vaan paljon energiaa kuluttava perhe/talo, suosittelemme maalämpöpumppua.

Maalämpöpumpuilla otetaan hyötykäyttöön maahan sitoutunutta sekä aurinkoenergiaa, joita käytetään käyttöveden ja rakennuksen lämmitykseen.

Mikäli taas on kysymyksessä näiden vastakohta tai siltä väliltä ottanet suoraan yhteyttä niin teemme siitäkin loistavan paketin.

Lämmönjako

Lämmönjaossa käytämme vesikiertoista lattialämmitysjärjestelmää, joka hyödyntää matalalämpöistä vettä. Heatco on viime vuosina vankistanut asemaa vesikiertoisten lattialämmitysmarkkinoiden huipulla.

Ilmanvaihto

IloxAir, "huomisen ilmanvaihto" -tuotteet ovat osoittautuneet uusien innovaatioiden vauhdittamina ilmanvaihdon edelläkävijäksi.

Lähetä meille postia toiveistasi, niin me löydämme yhteisen avaimen ongelmaasi!