Öljylämmitys ja Öljynkulutuksen puolittaminen

Öljykattilan rinnalle asennettava ilma/vesi lämpöpumppu

Useat talot  Suomessa käyttävät edelleen hyväksi ja varmaksi koettua öljylämmitystä ja miksi vaihtaa toimivaa järjestelmää jos laitteet eivät ole elinkaarensa päässä. Viessmann joka on Euroopan suurin lämmönlähteiden valmistaja on kehittänyt Split Ilma/vesilämpöpumpun Vitocall 200 S mallin jolla saadaan öljynkulutus putoamaan reilusti.

Olisitko kiinnostunut laitteesta joka puolittaa nykyisen öljynkulutuksesi?

Edullinen vaihtoehto uudisrakentamiseen ja saneeraukseen. Lämpöpumppu hyödyntää ympäröivän ilman energiaa, ja se on helppo yhdistää rakennuksessa oleviin lämmityslaitteisiin.

Lämmitys- ja jäähdytysjärjestelmä sisä- ja ulkoyksiköillä

Split ilma-/vesi-lämpöpumppu Vitocal 200-S on saatavissa joko pelkästään lämmitysjärjestelmänä tai sekä lämmitys- että viilennystoiminnoilla. Vitocal 200-S hyödyntää ulkoilmaan sitoutunutta lämpöä. Säänkestävä ulkoyksikkö on helppo asettaa paikoilleen ja kompaktin kokonsa ansiosta asennettavissa myös ulkoseinään. Yksikkö voidaan asentaa myös vapaasti seisomaan seinän viereen tai tasakatolle.

Sisäyksikkö voidaan sijoittaa kuten mikä tahansa lämmityslaite joko kellariin tai lämmityshuoneeseen. Laitteessa on tarvittava hydrauliikka, lämmönvaihdin, huipputehokas liuospumppu (energialuokka A) sekä 3-tieventtiili. Vitocal 200-S mallissa AWB-AC on lisäksi kolmivaiheinen sähkövastus.

Kesällä voidaan Vitocal 200-S mallia AWB-AC käyttää myös huoneiston viilentämiseen. Viilentäminen tapahtuu viilennyskonvektoreiden ja lattiaviilennysjärjestelmän avulla.